【短片】【笑聞一分鐘】快必踎監胡言亂語?唔驚生唇瘡最驚係乜?

//坐監有錢都冇地方使啦!咁勤力籌錢為乜呀?//


 講到口臭,佢都算數一數二,講緊嘅咪係喺茘枝角押所住咗一年有多嘅人民力量副主席譚得志「快必」囉,佢又有謬論發表喇!


話說近日佢喺帖文《還押日誌》度話,因為天氣一轉,就好容易生唇瘡,所以搞到人中果度紅咗一撻,仲話咩咩咩牙肉都腫埋添~佢仲同探監個朋友話,最擔心嘅反而係好似高咗少少,驚監倉張床太短唔夠瞓喎~呢啲咪死剩把口囉。


早前因爲喺街站發表「光時」等口號,被控發表煽動文字等共14罪,由舊年9月初開始就被覊押荔枝角收押所,不過快必「踎監」踎得好開心咁,成日都話咩咩咩有好多朋友嚟探佢,張名單長到不得了咁話~


嘩嘩嘩!睇番「快必」每一篇帖文嘅開頭同埋結尾部分,你就會知點解佢咁多嘢講,原來次次都叫人捐款支持佢喎~哇哇哇~明白晒!呢個根本就係「快必」嘅搵銀招數啦,講到尾原來都係錢作怪啦!


請Follow我們的YouTube頻道:https://bit.ly/2kgU8qg


下載我們的手機應用程式,收看第一手精彩內容:https://www.speakout.hk/app


瀏覽我們的IG:https://www.instagram.com/speakout_hk/?hl=zh-hk

21
好正
3
心心眼
18
好好笑
3
令人傷心
6
嬲爆

評論

  • acp4711@yahoo.com.hk
    acp4711@yahoo.com.hk
    2月前
    0 回應
    good
    • +85298****49
      +85298****49
      2月前
      0 回應
      Excellent
      • Happy21
        Happy21
        2月前
        0 回應
        :blush:

        沒有更多評論

        沒有更多評論