【短片】【笑聞一分鐘】「出賣」手足好得戚 ?李文浩認無口齒!

//都話攬炒派講嘅所謂齊上齊落係笑料一則啦,可惜太多人誤信佢哋,依家恨錯難返//


點解一地花生殼嘅?是咁的、前區議員劉家衡助理李譯喬因襲擊市民罪成,判囚6個2個星期後,李譯喬女友即發炮,但茅頭唔係指向已同老婆摵時潘丟低「手足」著草嘅劉家衡,而係同劉家衡共用議辦嘅另一名走佬前區議員李文浩喎,點解嘅?


都話戴眼識人㗎啦!原來,當日劉家衡密謀同案中另一被告、即係佢自己老婆「搣時潘」著草,丟低被捕嘅助理時,李文浩原來一早知情,但就唔出聲;李文浩本來又應承話有需要時,可以幫李譯喬出庭作供,結果一個屈尾十,佢都靜雞雞走埋佬,依家好得戚咁發咗條千字文回應,大概話無悔為劉家衡走佬保密,又話我都人在英國囉,你威脅唔到我。


李文浩仲話咩咩咩如果佢啲證供咁關鍵,做乜辯方律師唔搵佢攞料啫。唓!你都話人在英國,事不關己咁,點搵你呀?不過,佢都認自己確係答應過可以幫李譯喬做證,但又搬出攬炒派走佬萬能KEY解畫,話因發現被跟踪,所以要走佬喎,又話大家要批評佢懦弱、怕坐監都得。又係嗰句,對於攬炒派嘅齊上齊落,真係認真你就輸喇。


請Follow我們的YouTube頻道:https://bit.ly/2kgU8qg


下載我們的手機應用程式,收看第一手精彩內容:https://www.speakout.hk/app


瀏覽我們的IG:https://www.instagram.com/speakout_hk/?hl=zh-hk

20
好正
3
心心眼
8
好好笑
0
令人傷心
0
嬲爆

評論

  • +85298****49
    +85298****49
    1月前
    0 回應
    Excellent
    • 龙一吟
      龙一吟
      1月前
      0 回應
      呢d夠賤,最受西方喜歡。
      • +85298****49
        +85298****49
        1月前
        0 回應
        Excellent

        沒有更多評論

        沒有更多評論